Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Tankosarja - jete

Tankosarja, jete.
Valmistelu: 5. asento
Muista! Tukijalka suorana, vartalon kannatus, älä nosta jalkaa kovinkaan korkealle (sen verran että se heilahtaa ylös maasta).

Sarja:
- 2 x jete eteenpäin, jete sivulle, sulje taakse
- painonsiirto työjalalle ja tangon puoleinen jalka: jete eteen ja painonsiirto takaisin tukijalalle
- 2 x jete taakse
- 4 x jete sivulle
- 8 x nopea tendu ja sulje 5. asentoon.

Toisto toisella jalalla.

2 kommenttia:

  1. Bongasin jostain toisesta blogista linkin tänne. Olen itsekin tamperelainen ja tarkoitus olisi syksyllä aloittaa balettitunnit. Olisiko sinulla suosituksia minne kannattaisi mennä? Ikää löytyy 23 v eli aikuisbalettitunnit kutsuvat.

    VastaaPoista
  2. Hei ja tervetuloa vaan baletin maailmaan!

    Olen tuohon vasemmalle koonnut listan Tampereella toimivista balettikouluista joista saa aikuisetkin opetusta. =D Tietysti jos et ole ikinä ennen harrastanut, niin voisin suositella Työväenopiston alkeiskursseja tai Iina Saarisen vetämää taso 1-kurssia (joka on alkeiskurssi kuitenkin). Jos haluat noille työväenopiston kursseille kannattaa vahtia postissa tulevaa kurssiesitettä ja toimia ohjeiden mukaan nopeasti, sillä balettikurssit ovat olleet todella suosittuja. :)

    Kannattaa myös käydä ihan kokeilutunneilla vaikka syksyllä noissa muissa balettikouluissa ja kokeilla mikä koulu ja opettaja tuntuu itselle parhaalta.

    VastaaPoista