Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

maanantai 24. lokakuuta 2011

Kotiharjoittelua

Balettiharkkoihin pääseminen on osoittautunut todella vaikeaksi. :(
Työvuorot eivät ole parantuneet juuri nimeksikään, mutta viimeviikolla sentään pääsin edes maanantain tunnille, mutta nyt jäi taas väliin sekä lauantai että maanantai, mutta ensi lauantain tunnille pääsen vihdoista viimein! Voisin koittaa kenties mennä molemmille tunneille... Iinan tunnit ovat kyllä tuntuneet molemmat todella raskailta tänä vuonna, joten kahden tunnin käynti voisi olla haaste. =D

Vaikka en tunneille olekaan päässyt harjoittelemaan, on silti tullut harjoiteltua kotona tuolin avustuksella sekä hieman keskilattia harjoituksiakin olohuoneen parketilla.
Olen myös harjoitellut kärjillä "Kuolevaa joutsenta", joka kuuluu ehdottomasti suosikkeihini, vaikka ei kaikkein haastavin soolo olekaan... kaunis se on silti. Olenkin ottanut "Kuolevan joutsenen" henkilökohtaiseksi haasteekseni ja toistaiseksi näyttää lupaavalta, kun nilkatkin jaksavat hyvin nuo bourréet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti