Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

tiistai 22. marraskuuta 2011

Joululahjalistaa

Rakas Joulupukki:


Blochin Elastosplit tossut olisivat mukavat, tai oikeastaan ihan mitkä tahansa uudet baletti tossut. XD Alkavat olla hieman puhkikulutetut nuo edelliset taas kerran.


Intermezzon lämppärihousut joissa on säärystimet mukana. =D


Sanshan kietaisumekko, en tosin ole väristä vielä päättänyt... Musta tai valkoinen olisi aika varma, mutta violetti tai v.punainenkin voisi olla kiva.


Ehdottomasti kyllä uusi kunnollinen treenikassi! Keltainen tai vihreä. :)

Siinä olisi hieman varusteita, joita olisi kiva löytää pukinkontista - katsotaan nyt mitä pukki tuo.
Aika kyllä rientää ihan älyttömän lujaa taas vaihteeksi, kohta on joulu ja työssä meno käy päivä päivältä vain hullummaksi ja en halua edes ajatella kuinka mielipuolista se on 2 viikkoa ja viikkoa ennen joulua.

Baletin syyslukukausikin lähestyy loppuaan, enää muutama tunti ja sitten joulutauolle. :(
Hieman kyllä harmittaa miten harvakseltaan tunneille pääsin tässä loppuvuodesta, mutta toivottavasti kevätkaudella pääsisi enemmän, kun meno töissä rauhottuu. Maanantaina (eli eilen) ehdin kuitenkin töistä suoraan juosta Virpin tunnille ja olipa virkistävää päästä tunnille pitkästä aikaa. Käytiin melkopaljon keskilattialla sarjoja ja diagonaalista hieman arabeski hyppyjä ja valssikäännöksiä: takaperin meneminen on aina hieman ongelmallista. =P Mutta kaiken kaikkiaan oikein hyvä tunti minun mielestäni ja tuli keskityttyä kovasti aukikiertoon ja kannatukseen. Kotona tulikin harjoiteltua hieman kärkkäreillä, ennen kuin väsy kaatoi sänkyyn.

Ilolla kuitenkin saa huomata, että kyllä se treenaus on jotain tuloksia tuottanut, grande battementissakin jalka nousee hienosti yli 90 asteen ja laskettuakin sen saa hallitusti, toisin kun vertaa siihen kun aloitin. =D

2 kommenttia:

 1. Löysin blogisi eilen ja luetuani sen läpi olen päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni aikuisbaletin aloittamisesta! ^__^

  Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Hei Kitty!
  Oih, aivan ihanaa kuulla että blogini on inspiroinut sinua ja rohkaissut sinuakin aloittamaan aikuisbaletin! =D
  Rohkeasti sitten vain ilmoittautumaan keväällä uusille tunneille ja tsemppiä uuteen harrastukseen. ^^

  VastaaPoista