Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

maanantai 5. syyskuuta 2011

Kausi auki!

No niin! Tänään tuli sitten avattua baletti kausi ja tottakai myöhästyin tunnilta parilla minuutilla! Onneksi olin lämmitellyt ja venytellyt kotona jo valmiiksi ja missasin vain lämmittely- ja ensimmäisen pliésarjan. Pelkäsin että tunti olisi mennyt vain kankeana vääntäen, mutta tunti sujuikin itseasiassa hyvin ja jalkakin nousi hyvin. =D Sain myös kehuja siitä miten sain pidettyä alaselän/häntäluun kurissa ja koonnon kunnossa, yay, edistystä! Selän suorana pitäminen onkin ollut hankala kohta meikäläiselle ja herkästi alaselkä lähtee kaarelle, ellen keskity siihen kovasti, mutta ilmeisesti pakertaminen palkitaan. Mahtavaa.
Paikat olivatkin sitten tunnin jälkeen kipeinä, tiesi kyllä tehneensä jotain, mutta hyvältä se tuntui silti.... Voi että niitä fonduéita, hyvältä tuntui!

Ai niin! Tsemppiä kaikille uusille kurssilaisille!
Älkää turhaan hermoilko tasosta, kyllä te pääsette nopeasti kärryille. =D

Syyssiivousta tuli myös balettilaukulle tehtyä ja iso läjä tavaraa lähtee kirpputorille myyntiin, mm. lämmpäreitä, yksi balettipuku ja säärystimiä. :) Ehkä sitten kun vanhoista on päässyt eroon, niin voisi ostaa jotain kivaa uutta tilalle...


Ballet inspiration:

2 kommenttia:

  1. Hei,
    mitä teitte Iinan tunnilla lauantaina, taso II? Mä olen kyllä tulossa kurssille, mut olen nyt flunssassa ja oli pakko jättää väliin. Harmi.

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Teimme perus tankosarjat, joita varmaan kyllä markkeerataan vielä tulevilla kerroilla. :) Sen lisäksi tehtiin keskilattialla jete- ja grand battement-sarjat sekä pitkä keskilattiasarja jossa oli mm. sissone fermée hyppyjä, valssiaskeleita sekä hyppysarja, soutenu piruetteja ja arabeskeja. Että tekemistä kyllä riittää! =D

    VastaaPoista