Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Huh hellettä!

Hei vain kaikille lukijoille ja muille kävijöille! o/

Onkin tullut pidettyä oikein kesälomataukoa työn ja koulun kesäkurssien takia, mutta nyt on kurssit käyty ja työt vaihdettu kevyempään päivätyöhön, joten aikaa jää taas muuhunkin kuin nukkumiseen, pänttäämiseen ja työssäkäymiseen. =D
Yötyö oli sen verran raskasta että huomasin jo viikon työssä olon jälkeen, että kroppa reagoi hyvin kärkkäästi huonoihin työasentoihin ja varusteisiin. :/ Eikä jäänyt juurikaan mitenkään aikaa treenaamiselle tai muullekkaan sosiaaliselle kanssakäymiselle, eli ei ollut yötyö (siis tein pelkkää yötä) ihan minun juttu lopulta kuitenkaan.

Nyt pääsen kuitenkin palaamaan takaisin tanssin ja bloggaamisen pariin, yay! Alkoikin olla jo ikävä noita tossupareja, jotka surullisina ja toimettomina roikkuvat ovenkahvasta, odottaen tanssiin pääsyä... Uuden kuukauden vaihtuessa on aina hyvä aloittaa uusia asioita, joten tanssiharjoittelu alkaa taasen heinäkuun alusta. Ajattelin myös tehdä inventaarion balettilaukulleni ja laittaa tarpeettomia tavaroita myyntiin. :)

Toivottavasti ihmisillä oli mukava ja rauhallinen juhannus, itselläni ainakin oli, eikä sitä vettä loppujen lopuksi satanutkaan vaikka sitä kovin lupailtiin. =D Grillausta, sauna kuumana koko yön ja tietenkin hyvää juomaa ja seuraa.


Ballet inspiration:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti