Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

perjantai 6. toukokuuta 2011

Pienen pieni ilmoitusasia :)

Päätin nyt varmuudeksi tännekin kirjoittaa, että ainakin kesäkuun puoleen väliin asti blogissa voi olla hieman hiljaista, koska olen aloittanut yötyöt, joten päivät kuluvat nukkuen ja ennen töihin lähtöä vielä koulun penkillä istuessa, joten bloggaaminen jabaletin kotiharjoittelukin jää hieman vähäisemmällle huomiolle. :/Lisäksi töissä sattui pieni tapaturma, jonka ansiosta pointti harjoittelu saattaa oikeasti siirtyä vasta kesän jälkeiselle ajalle, vaikka nilkka onkin hyvin voimistunut ja parantunut.

Mutta, jahka koulusta pääsen kesälaitumille niin jää hieman vapaa aikaa myöskin balettiharjoittelulle ja kehonhuollolle, joka on jäänyt taka-alalle töide alettua. Onneksi työ on kuitenkin sen verran raskasta että lihasharjoittelua jaloille ainakin tulee. XD Avopuolisko kehaisi että on ainakin kiinteytymistä havaittavissa. :PSitten vähän leipomisia! Vähän tulee myöhässä, mutta kutienkin... Vapun kunniaksi ehdin jopa leipoa hieman isomman täytekakun, porkkana-muffini pellillisen lisäksi. :)

Kaksikerroksinen täytekakku, jonka välissä aprikoosi-suklaa sose/moussea, päällä vispikerma-vaniljarahkavaahto kuorrutus ja koristuksena persikkaa. Olen suht tyytyväinen koristeluun, kun yleensä tuo kieputus menee vähän miten sattuu, mutta nyt meni hyvin. =D Vaahdot olisi voinut hieman kauniimmin ehkä olla, mutta alkoi olemaan kiire koristelun loppuvaiheessa...

Tällaista tälläkertaa! Aurinkoista ja lämmintä kesän odotusta kaikille!
PS. Aikooko joku käydä katsomassa "Rock the Ballet"in?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti