Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

torstai 3. helmikuuta 2011

Kaipuu takaisin treeneihin...

Kolmatta viikkoa ilman treenejä. :(
Elikkäs, olen ollut tanssikiellossa tässä nyt jo hyvän aikaa. Mainitsin pari postausta sitten sitkeästä kuumeesta, jonka takia jouduin pitämään pientä taukoa. Tauko kuitenkin venyi, kun kuume ei ottanut lauhtuakseen ja lopulta kun mukaan tulivat rintakivut, oli pakko lompsia lääkärille joka näytti ehdottomasti punaista valoa treeneille, kunnes kipujen ja kuumeilun syy olisi selvillä. Viime viikon ramppasin jatkuvasti lääkärin vastaanotolla, EKG:ssä (sydänfilmi), verikokeissa ja sydänentsyymikokeissa. Lääkäri itse epäili mahdollista sydänlihaksen tulehdusta, joten varmuuden vuoksi hän komensi liikuntakieltoon kunnes tulokset olisivat selvillä.

Äsken tuli sitten soitto lääkäriltä, että tulokset olivat nyt sitten valmiit. Pieniä eteislisäluontejä oltiin sydänfilmeissä todettu, mutta tulehdus- ja sydänarvot olivat olleet normaaleja, ei siis mitään hälyyttävää tai vakavaa, näin ainakin tohtori sanoi. Hän uskoi että rintakivut, puristus ja tasainen kuumeilu johtuivat todennäköisesti flunssan jälkioireiluista, olihan lenssu puhjennut äkillisesti ja hyvin rajusti. Treeneille hän näytti nyt keltaista valoa: rauhallisesti takaisin rutiiniin, ei mitään spurtteja heti alkuun.

Onneksi ei mitään vakavampaa. Rauhallisesti siis takaisin treenailemaan, sitä tuntee itsensä niin kankeaksi jo, että mahtaakohan jalka nousta enää mihinkään.


Ballet inspiration:

1 kommentti: