Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Loppuja ja alkuja

Sain perjantaina aamulla viestin, jossa surukseni ilmoitettiin ettei tamperelainen Balettikoulu Jarna Hakanen enää jatka toimintaansa, vaan lopettaa opetuksen kokonaan. Ikävää, sillä olin ehtinyt tykästyä kouluun hyvin paljon, pidin opettajastamme ja muista aikuisoppilaista. :(
Koulun mukana menivät myös kärkitossutunti mahdollisuuteni, joten jouduin vähentämään tanssitunteja, ainakin hetkeksi. Kiitoksia kuitenkin ajasta jona sain olla oppilaananne ja toivottavasti tapaamme jossain tulevaisuudessa!

Olenkin nyt etsimässä tampereen seudulta uutta aikuisbalettia tarjoavaa balettikoulua, jossa olisi mahdollisuus kärkitossuharjoitteluun. Kiikarissani on jo muutama.

Onko kellään lukijoista kokemusta Elwa Molinin tanssikoulusta? http://www.tanssiinkutsu.net/
Olen kyllä kuullut joitain kommentteja ja toistaiseksi minulla on ollut koulusta hyvä kuva.
Sain koululta jo sähköpostia kyselyyni ja minulle ehdotettiin kyllä jo muutamaa tuntia, ajattelin mennä joko ensi viikolla tai seuraavalla katselemaan muutamia tunteja. :) En jää lumikasaan makaamaan, vaan aion kyllä hakeutua jollekin uudelle tunnille, joka korvaisi puuttuvan harjoituspäivän viikkoaikataulussani.

Sitten jotain mukavaa:Tossut ovat olleet minulla jo jonkin aikaa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tehdä postausta niistä, joten menköön tähän samaan. :) Kyseessä ovat siis tehtaalta tilaamani Grishkon Fouetté merkkiset kärkkärit, tällä kertaa oikeaa kokoa 3-XXX-M. Pehmittäminen on hyvässä käynnissä ja tossut tuntuvat todella hyvältä jalassa. ColorPointe kärpänen pääsi puremaan ja haaveilen jo muistakin väreistä: siniset, vihreät ja mustat olisivat mukavat...

4 kommenttia:

 1. Hullu pikku ballerina25. helmikuuta 2011 klo 14.52

  Mistä ostit? Olen halunnut juuri color fouette tossuja!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Ostin tossut suoraan Griskolta. :)
  Griskon tossuja saa kaikkia malleja värillisenä, ja malli pitääkin ilmoittaa tilauksessa, hinta riippuukin juuri mallista.

  VastaaPoista