Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

lauantai 22. tammikuuta 2011

Kuumeilua

Noniin, sitkeän kuumeen takia en tänään enkä eilen päässyt tunneille. Huono omatunto, mutta minkäs sille mahtaa kun tauti iskee päälle, onneksi voi kuitenkin rauhallisesti venytellä ja nilkkoja harjoittaa vaikka kuumetta onkin.

Ajattelin kuitenkin jotenkin laittaa hyödyksi tämän makoilun ja laittaa muutaman uuden tankosarjan, kun nyt löysin muistiinpanovihkonikin. :)
Tulossa olisi ainakin rond de-, frappé- ja grand battementsarjat, ehkä jotain muutakin, katsotaan nyt.
Tällainen minipäivitys tähän väliin.

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Eksyin äsken ihan sattumalta sun blogiin ja ihana yllätys kun läysin uuden balettiaiheisen blogin! :) Ja hei, missä kaikkialla Tampereella voi tanssia aikuisbalettia ja erityisesti pointtia? :) Ja katsoin sun edellisen postauksen pointtivideon, niin sun pitää murtaa sun tossut kantapään alta ja puolivarvas-kohdasta. Näyttää tuo pointti tosi kömpelöltä ja huonolta. Ei tuli nilkan kaari yhtään esiin.. Ovatko uudetkin tossut? :)

  VastaaPoista
 2. Heis! Mukavaa saada uusia lukijoita!
  Tampereella voi tanssia aikuisbalettia monessakin paikassa, Työväenopistolla on monia kursseja, mutta ne taitavat olla kaikki aika täynnä. Ainakin Tanssitehtaalla, Jarna Hakasella, Pirkanmaan tanssiopistolla ja Tampereen balettiopistolla on myös aikuisbaletin kursseja ja muiltakin saattaa löytyä, mutta tuossa ne mitkä tulivat mieleen. :) Kärkkäreiden käyttöä kannattaa kysellä sähköpostitse, joillain edistyneiden tunneilla voidaan käyttää. Jarna Hakasella käydään kärjillä aina edistyneiden aikuisten tunnin päätteeksi, ei siis varsinaisesti tanssita kärjillä.

  Kärkkärit eivät tosiaan ole jokapäiväisessä käytössä, joten ne ovat vielä suht uuden tossun asteella. Omat jalkani eivät ole vielä niin venyneet että kaareni näyttäisivät kovinkaan kauniilta, siksi kaari ei tule kauniisti esiin. :) Enkä tosiaan ole vielä vuottakaan ollut kärjillä.

  VastaaPoista