Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

torstai 28. lokakuuta 2010

Taukoilua ilmassa~

Huh, onpas tullut taukoiltua nyt tanssimisesta... Viime viiko oli syyslomaviikko joten kaikki tunnit jäivät väliin! Ja lisäksi kuluvan viikon maanantain tunnit jäivät myös välistä sairastelun takia. Tuntuu että on tässä tauon takia kangistunutkin ihan hirveästi, kun on tullut lintsattua venyttelystäkin. Pitääkin alkaa taas tsemppaamaan että pääsee takaisin tanssirytmiin kiinni.

Tarkoitus olisi myös jatkaa pilateksella, joogalla ja lihaskuntoharjoituksilla, joita otin mukaan parantamaan lihaskuntoa, notkeutta ja kehonhallintaa. :)
Näitä ehtii kivasti tehdä päivisin ennen kouluun lähtöä.

Koulusta puheen ollen, sielläkin toki riittää tekemistä ja meneillään on harvinaisen kirjoitustäyteinen jakso, sillä pitää kirjoittaa tutkielma Japanilaisesta Geisha-kulttuurista sekä tutkielma symboliikasta George Orwellin teoksessa Eläintenvallankumous (mikä on kyllä ihan mielenkiintoinen tehtävä, sillä teoksesta paistaa niin selkeästi Neuvostoliiton hahmot ja eri ihmislokerot).

Näillä jatketaan!


Ballet inspiration


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti