Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kevät tunnelmissa

Kyllä treeneissä taas huomasi, että viimeisen kuukauden aikana ei ole oikein muuta tullut tehtyä, kuin istuttua työpöydän ääressä nenä kiinni historian tenttikirjoissa. =P Onneksi nyt on kuitenkin loppurutistuksetkin suoritettu ja stressi onkin hellittänyt aika reippaasti, enää ei tarvitse sitten odottaa, kuin alustavia arvosanoja ja sitten lopullista lautakunnan päätöstä... Toivottavasti eivät numerot kauheasti noista alustavista arvosanoista laskisi. Seuraavaksi sitten vaan pänttäämään pääsykoekirjoja. =D

Pitkästä aikaa tuntui treeneissä jalat niin raskailta, että huhhuh, ei meinannut nousta sitten millään edes jeté sarjassa ja keskilattiakin meni vähän heilumiseksi. Olen joutunut koulun takia lähtemään tunneilta aikaisemmin ja yleensä joutunut jättämään lopputunnin keskilattiaharjoitukset väliin. =/ Nyt sitten pääsi pitkästä aikaa keskilattialle hyppimään ja diagonaaliin tekemään hieman pidempää sarjaa. Tosin diagonaalista tehty sarja oli jotenkin aivoille super vaikea, vaikka kyseessä ei ollut sen kummempi kuin sissonne-tombé-pas de bourreé-passé. Noh ensiviikolla menee sitten varmaan paremmin. Ja niitä pirun piruettiharjoituksia... Kyllä ne vielä joskus tulevat onnistumaan!

Ihana kevät tuntuu rymisevän päälle oikein vauhdilla ja pikkuhiljaa se alkaa hiipimään luihin ja ytimiin asti. Ihanaa kun aamulla herää siihen että auringon säteet lämmittää selkään tai paistaa silmään. :)

Ballet inspiration: