Blogi aikuisbaletin harrastajille

Tämä blogi on perustettu kotiharjoittelun tueksi minulle itselleni ja miksei myös kaikille niille jotka haluavat kertailla balettituntien sarjoja kotona.
Koskaan ei ole liian myöhä aloittaa tanssimista.

Jos aikuisbaletti kiinnostaa sinua hakeudu ihmeessä kurssille!
Tietoa aikuisbalettikursseista alueellasi saat esimerkiksi Työväenopistoilta.
Myös monet tanssikoulut tarjoavat aikuisbaletti-tunteja.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Hyvää kevättä!

En sitten kuitenkaan päässyt viimeisille tunneille, vaikka olin niille suunnitellut meneväni. :( Yötyöt osoittautuivatkin odotettua rankemmiksi, enkä saanut itseäni kammettua ylös balettiharjoituksiin. Harmittaa. Olisin halunnut sanoa kaikille hyvät keväät ja kesän jatkot ja tietysti myös kuulla hieman olisiko kesälle mahdollisesti tulossa jotain kursseja. Noh ei voi mitään sanotaan nyt näin.

Hyvää kevättä ja kesän jatkoa kaikille kurssilaisille! =D
Syksyllä sitten nähdään!

Sitten voisi sanoa muutaman sanan nilkan tervehtymisestä, joka on erittäin hyvällä mallilla. :)

Olen ottanut ihan rauhallisesti tuon nilkan kanssa ihan vapaa-ajallakin ja lääkärikin antoi ihan puhtaat paperit, mutta suositteli, että malttaisin ainakin pari kuukautta kuntouttaa nilkkaa, ennen kuin lähtisin kokeilemaan mitään hyppyjä tai pointtia, joten lääkärin ohjeilla mennään ihan rauhallista tahtia ja kuntoutetaan nilkkaa, onneksi paketista olen sentään päässyt eroon niin voi siirtyä hieman kevyempiin kevät kenkiin.

Ballet inspiration:

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Hiljaa hyvää tulee :)

Noniin, nyt on sitten ensimmäistä kertaa revähdyksen jälkeen käyty kunnolla harjoituksissa (olen kyllä istunut kuuntelu-oppilaana) ja varovaisesti tuli kyllä otettua. Kuten lääkäri määräsi en hyppinyt lainkaan ja tietysti relévetä myös varoen - vaikka ei tunnin harjoituksissa paljoa relévetä ollutkaan. Onneksi nilkan paketointi oli myös sen verran paksu ja jäykkä, etten voinut edes yrittää ojentaa nilkkaa kunnolla ja tietysti nilkan omalla ehdolla piti mennä. :)

Tankosarjat sujuivat ihan ok, joskin totesin ensimmäisen kokeilun jälkeen, että vasemmalla jalalla ei tehdä fonduéta ja muutenkin tuli tehtyä jotkin sarjat tuplana oikealla.

En osallistunut sitten toiselle tunnille, vaan istuin vain kuuntelijana, koska 2x75min puolikuntoisella, kuntoutettavana olevalla nilkalla ei ole oikein viisasta ja hyvä etten osallistunut, sillä jo yksi tunti alkoi tuntumaan nilkassa. Taitaa lauantaiset tuplatunnit olla tämän kevään osalta minulta ohitse. :/ Toki osallistun jommalle kummalle tunnille, joskin epäilen vahvasti että se tunti jolle osallistun on myöhempi, sillä aloitan yötyön 5.4 enkä ole ollenkaan varma siitä, että jaksanko lauantai aamuisin kammeta itseni ylös sängystä parin tunnin unien jälkeen. :O

Mutta, jos kesän aikana saisi kuntoutettua tuota nilkkaa sen verran, että syksyyn mennessä pääsisi takaisin pointtiin. Iina vähän jo vilauttelikin, että uudella 2-tason tunnilla voisi olla mahdollisuuksia pointti harjoituksiin, jos halukkaita löytyy.

Ballet inspiration: